Ne kérj szatyrot!


Ez egy program, ami a Te érdeked is. Ha már kölcsönkaptuk a Földet unokáinktól, akkor vigyázzunk is rá! Persze mindenhonnan az folyik, hogy rajtad múlik, de mit tehetsz, kérdezed nap mint nap. Hát annyit például, hogy nem kéred el azt a bizonyos nylonszatyrot a vásárláskor. 2010-ben több mint 450 patika vezetője úgy döntött, közösen kiállnak egy üzenet mögé, hónapról hónapra jutalmazzák azt a tudatos vásárlót, aki ezt a rövid, ámde fontos mondatot kimondja: NEM KÉREK SZATYROT!
Ne kérj szatyrot a SZIMPATIKÁBAN! Duplán megéri!
Miért éri meg duplán?

Hát egyrészt azzal, hogy nem kérsz szatyrot, véded a bolygót, melyen élsz, a közvetlen környezetedet, élőhelyedet.
Másrészt most havonta sorsoláson vehetsz részt, ha kitöltöd a Zöld kupont, lepecsételteted a patikában és bedobod az elhelyezett gyűjtőládába.

A játékosok között kisorsolunk 6 db, 2 fő részére szóló wellness hétvégét a hajduszoboszlói Hotel Aurum**** felajanlásával.

A Zöld kupont megtalálod a SZIMPATIKA c. Magazinban vagy kérd a gyógyszerészedtől!

Egy gyógyszertárnál nincs alkalmasabb hely ennek kipróbálására, hiszen apró termékeket vásárolunk, nem szükséges beletenni egy tasakba, elfér a zsebben, a táskában, a kosárban... Érdemes továbbvinni a tudatosságot a nagybevásárlások alkalmával is, hiszen semmilyen plusz energiát nem igényel induláskor magunkhoz venni tartós szatyrot, ami többször felhasználható és akár több évig is eltarthat.

És hol találok Szimpatikát?
A www.szimpatika.hu weboldal fejlécében találsz egy keresőt, mely segítségével megtalálhatod a hozzád leközelebb eső Szimpatikát!